Pages

Alamak. aku present lagi !!!!






Malam nie aku dapat on9 kejap je sebab tadi buat preparation nak present esok. .
oke never mind larh sebab turn aku kan. .
tapi yg x berape nak puas ati nie hari jumaat nanti aku present lagi.. adoi. . .
makin belambak pulak keje aku. .
1stly aku x setuju dgn kputusan kwn2 nak aku yg jd wakil presentation nanti sebab aku siyesli x ready. .
then decide punye decide aku pun terime je larh. . kawan2 pown da bagi amanah & kepercayaan kat aku. .
maybe nie stu tgungjawab aku kene pikul. . sume demi group. . ceh. . ! lebey2 plak kan. .
problemnye skrg aku x tau nak spent time cane, aku risau x sempat buat preparation. .
da larh kene present dlm class lecture yg gabung 3 class. . alamak ! ape aku nak merepek kat depan tuh ^ ^
oke, presentation pagi jumaat, ptg tuh aku ade test utk subjek Arab, then khamis malam tuh ade test jgk. .
menggelabah aku klu camnie. .
mudah-mudahan ALLAH permudah segale urusan aku. . AMIN. .  ;)

p/s : Kawan2 sume doa2 kan larh aku ye .. (^,^)

2 comments:

nur anis said...

good luck dear..^_^

anis aniesa said...

dear,,,gud luck !=)

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign