Pages

Ramainye kwn FB yg di block !!

Sejuknye baru lepas ujan.. org ckp jgn maen ujan nanti t'kene radiasi nuklear dari Jepun.. haha melampau..
ntah betol ntah tidak kan.. tp yang penting pengkaji cuaca da kluarkan statement negara kita dalam keadaan selamat.. so jgn risau larh.. mai pakat ramai2 maen ujan ye. .  ;)

Tengah syok2 on FB tibe2 ade friend request. .
wah terharunye ade org sudi add aku jadi kawan. .
oke trus je bkk profile FB die. . em nampaknye budak nie mcm baru ade FB..
kawan2 die pown xde la ramai sgt.. bawah 20..
oke now check photo. . opss.. photo pn ade satu je. . itupun gambar kereta. .
mane gambar die. .  ???

So tanpa pikir panjang & menyusahkan diri sendiri aku pown terus je block budak tue. .
alahai.. kesiannye. . baru b'semangat add aku nk jadi kawan, bole pulak aku block. .
even kalau x approve tahan lagi larh kan. .ini terus je block.. kejam ke aku buat mcm tue ??
macam org x b'perikemanusiaan kan?? ish3x. . . . . .

hello ~~~ i have the reason why i suppose to do so oke. .
aku nie bukan larh kejam sgt nak buat mcm tue melainkan ade reason tertentu. .
so kepade sesape yg add aku then di block tue mintak maaf larh byk2 ye. . hahaha
agak2 bile kluar entry nie, terus xde org nak add aku ke ?
opsss. . . !

Actually aku bukan larh sorang yg memilih kawan, aku kawan dgn sume org x kire larh die boy ke, pondan ke. . & sape2 je larh. .
Sume org ade kisah silam msg2 kan. .so same with me. . i have my past history & experience. .
mende alah tu xde larh private sgt, tp x pyh lah nak diceritekan dekat cnie kan. .
just utk protect diri sendiri dari di skodeng oleh suspect tertentu. . . hee~~
FB pn kire personal private aku jgk. . so aku x suke those who i did'nt like add or cari aku utk skodeng. . haha..

PEACE NO WAR  ^,*

3 comments:

Lia3003 said...

kesiannya mereka..

Meera Aziz said...

kesian dorg...tp btl jgk, kte pn perlukan privasi...

KHAIRUNNIESA said...

haa...betul tu..i sokong..tp i kalau xkenal terus reject je..tp dr ciri2 fb yg add u tu kwn x ramai..gmb ada 1 je..mesti la ada perasaan curiga tu kan..sediakan pyung seblm hujan..utk kebaikan kte gak..peace no war..(^_^)

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign