Pages

Tajuk kosong ;)

Hye.
ade sesape yg nak provide tajuk utk entry aku kali nie x?
siyesli aku x tau nak tulis tajuk ape . . saje je nak merapu merepek segale bagai ptg2 nie kan..
sebenarnye tajuk tue kosong same dgn kekosongan ati aku skrg. .
betol ke? erm.. boleh larh klu nak diibaratkan mcm tue..aku tgh serabut giler2 nie dgn keje yg melambak. .
klu aku luahkan mcm nie pown keadaan tetap same. .aku tetap kene hadapi sumenye minggu nie. .

oh noe !! individual presentation da nak dekat. .selase nie turn aku present sorang2 kat depan. .
ape aku nak membebel nanti?? tunggu & lihat larh ye. .before present ade test ETHIC.. 
siyesli aku tgh serabut dgn keadaan skrg..ape bole buat.. NASEB BADAN. . :(

...............................................................................................

Bloggers cantek. .
Siape tuh? haha ade larh sorang bloggers nie yg kdg2 diintip oleh aku. .
saje terjah blog die tgk entry dgn gmbar2 comel2.. tp kan aku x kn follow die. . haha cam kelaka je. .
upss.. bukan secret admire or ape oke. .aku bkn minat die. . sorie sikit ye. . aku juz suke dgn care die b'blogging. .  
aku suke bace enrty die bile ade kisah die dgn boy die.. diorang cam romantika gituh. . i looiikkee !
mmg x silap lg bile aku nmpak boy tu dekat lrt bndar tasik selatan, time tue aku otw nk jumpe Radhi..
patot larh mcm kenai, upenye mmg betol itu die. . kecik nye dunie nie. . ;)



2 comments:

mamaaizara said...

tringt dulu kena present, mmg serabut n tension...

Piah Becok said...

law of attraction.. selalu suke tengok blog die senyap-senyap. so senyap-senyap die muncul depan mata.. good luck untuk presentation nanti!!

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign