Pages

Heliza Helmi. Si cute ;)

Aku baru je lepas golek-golek gambar si Heliza Helmi si cute miut tuh. sape tak kenal kalau bukan bekas student AF. Memang marvelous larh semua gambar2 die. comel lote lah. Tak puas tengok. dah berape kali agaknye aku dok pusing-pusing gambar yang sama dalam facebook tu. Kalau tengok memang banyak betol gambar die. tapi aku dah berjaye tengok semua sekali. Memang kiut lah kak Ija nie. ;)

Bukan senang aku nak cerita pasal artis dalam blog nie. dan bukan senang jugak aku nak puji artis zaman sekarang nie. Takde ape pun yang boleh cerita pasal artis sekarang. Tapi aku memang peminat Heliza dari AF lagi. takde lah fanatik sangat kan. Aku kagum dengan die sebab die artis yang berilmu. dan muslimah. Die memang seorang yang kelakar larh. Guling2 aku tengok video die tadi. Agaknye die memang suke berphotoshoot dan amek video kot. lepas tu cakap sorang-sorang. haha ~

Ape yang aku suke sangat pasal Heliza nie, dari segi personaliti dan dress up die. Memang cun habis. Walaupun bergaya tapi die tetap kekalkan ciri-ciri muslimah. Tu yang menarik pasal diri kak Ija nie. Harap die kekalkan personaliti dan dress up die yang comel-comel tuh. 
Tak nak bicara panjang lebar kat cnie. Ade gambar2 yang aku sempat rembat dari FB die tadi. Cube tengok dress up die. Memang terbaek larh !


Nie time Kak Ija nak balik dari shoot Nasi Lemak kopi o pagi tadi. Naseb baek aku sempat tengok.










Nie je yang sempat upload. Dah naek pening aku sebab gambar die terlalu banyak. Semue cantik-cantik.
Time diploma aku pernah ade satu folder khas untuk gambar Kak Ija tau. Last2 laptop kene format. Semua gambar hilang. Haiih geram-geram. ! 

Berangan nak jadi macam Heliza. Seorang yang berjaye dalam bidang yang dia ceburi. Dengan gaya dress up yang mantap .. Terbaek larh !






1 comment:

HaNa HoNeY said...

heliza chomei sgt laa
mate bulat
^_^

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign