Pages

Tak sihat. -_-

Dah berkurun berabad lamanya aku tak hapdate blog nie.
Adoi. batok. batok. batok. then now rase macam nak demam pulak.
Nak post entry panjang-panjang pown dah takde mood. Kesian pulak aku tengok diri sendiri macam nie. huhu.
Terpaksa bersabar je lah dengan keadaan sekarang. Assignment plus project bertimbun. tak masuk quiz dengan test tiap-tiap minggu lagi. huh !

Umie pesan banyak minom air. Gule-gule ati pesan jangan lupe makan ubat.
oke ! aku sentiasa ingat pesanan tue. Dah berape banyak ubat dah aku telan.
Hopefully baek lah lepas nie. hurm =/



Lebih kurang macam tu lah muke pucat lesu aku pergi kelas tiap-tiap hari.
Sapu tangan mesti ada. PENTING !

1 comment:

ainol akasyah said...

kalau tak sihat kena pi jumpe doc cepat2 maklumlah skang ni mcm2 penyakit muncul hee..JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign