Pages

Entry pendek.

Time petang-petang macam nie semua tengah guling-guling depan tb tengok Nora Elena kan. Aku je mengadap lappy sambil2 online. Selalunya drama2 melayu yg sweet macam tuh suke jugak aku tengok. Tapi sebab dah terlalu banyak part yang tertinggal, so sorry to say larh kan. Takde mood aku nak tengok.

Malam nie dah plan dengan budak bilik nak pergi Taman Rempah a.k.a River Cruise yang famouos amous kat Melake nie hah. Kononnya malam nie ade persembahan tarian melayu. So dari bosan2 guling2 kat rumah baek aku lepak sane.

Oke nak bersiap dulu. cau !

2 comments:

Wani said...

nora elena makin bosan lahhh :(
huhu

yanasensei said...
This comment has been removed by the author.

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign