Pages

Blog berwajah baru

Hollaaa .

Dalam hati ade taman gituh. Alhamdulillah today nothing bad happened to me. Syukur diberi peluang untuk bernafas lagi. Dan akhirnya siap jugak tukar pakaian baru untuk blog kesayangan nie. Haaa.. :D 
Ape macam , Ok ke tak ? Warna orange gituh. I loike larh. Bekerja keras sungguh aku tadi nak siapkan semua nie. Takde lah banyak sangat perubahan. Bile dah ubah background, yang dalam pun kene ubah jugak, untuk nampakkan keserasian. Hee. 

Anyway aku memang happy tengok hasil usaha yang tak seberapa nie. Takde lah expert sangat dalam pemilihan warna or everything, tapi hari nie pak cik google dah banyak tolong aku. Akhirnya macam nie lah hasilnye. Dari pink color to orange color. Ape pun warna terang is my favourite and jadi pilihan. Decide punye decide aku pilih warna oren. Lepas nie kalau dah bosan tukar color laen pulak. Hollaa ~

Lupe nak print screen yang lame buat tatapan. huh !

8 comments:

Chempaka Sari said...

hehhe comel jugak petak petak ni... tapi kalau letak widget follower kat side bar nanti kan lagi laju blog awak tau. Salam perkenalan dari CS, xoxo,,,,

Miss Y and Her World said...

wah kemain rajin tukar baju blog ek. saya pulak jenis pemalas. pakai jela apa yang ada. haha. tunggu lah lagi 10 tahun kot baru nak tukar. haha ;) . btw, suka orange jugak. orange means semangat!

Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah
Tips : Melicin dan Menghaluskan Kulit

Shawn Razaleigh said...

cantik3 :)

LITTLE NUUR said...

jrg jumpa blog warna oren
suke header tu :)
lawa lah :D

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Chempaka Sari
hehe. thank dear. i dah tukar follower dekat sidebar dah :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Miss Y and Her World hehe. thank u dear. sye mmg suke dgn warne terang. takpe2 selagi Miss Y tak bosan dgn design blog tak pyh la tukar. Sye nie mudah bosan. Hee.. :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@LITTLE NUUR hehe. sebab jarang jumpe lah sye try nak buat wrne oren, lpas nie tukar wrne purple pulak. Oke x? thanks dear :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Shawn Razaleigh hehe. terime kasih ye :)

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign