Pages

Jatuh katil dan bersyukur padamu ya Allah.

Adoi ....

(sambil urut kaki dengan minyak gamat) 

Agak malang sungguh nasib aku hari nie . Tak pernah-pernah jatuh katil sejak aku membesar nie, dulu kecik-kecik laen cerita lah kan. Nie semua gara-gara tersalah pijak bucu katil. Lepas tue ..

GEDEGANGGGGGGGG !!!!!!

Nangka busuk jatuh. hahaha ~~~
 Baek punye jatuh sampai buku lali membengkak sampai sekarang... Adoyai.. Ape lah nasib . 

Ada hikmah agaknya jatuh katil hari nie, sebabnya aku bersyukur sangat-sangat dapat result cemerlang dalam intersession exam bulan lepas... Alhamdulillah.. 
Sekarang dah boleh senyum sampai telinga dah .. ^,^

Tak sia-sia habeskan masa sebulan lebih amek intersesi , walaupun dalam hati rasa cemburu giler tengok orang laen dapat cuti panjang. Nie semua gara-gara sistem Uitm ...
Tapi takpe.. barang yang lama usah dikenang.. haha... 
Alhamdulillah sekali lagi .. Tak henti-henti ucap syukur dari tadi...



Aku bersyukur padamu YA ALLAH  =)


15 comments:

milo said...

hehe kesiannye die..tapi skang mesti dah kurang sikit sakit sebab dah dapat good result kan..hee. congrats!! :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@milohehe... alhamdulillah... sakit tetap sakit.. tapi dalam hati ada taman. hee

Roti Telur said...

haha nasib baik tak teruk yea.. kehkeh..

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Roti TelurNak buat mcm mane kan.Kanak2 ribena jtuh katil ,haha

Ain said...

auhahha .. sian akak jatuh katil :/

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Ainhaha.. nasib la yang.. nasib baek tak teruk ...

Wanie said...

hehe..boleh la jatuh katil banyak2 kali lagi lepas ni..:P

tahniah ye..

✿ cik pieQa ✿ said...

congrates ! bukan congrate sebb jatuh katil tp conrte sbb result gmpak :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@✿ cik pieQa ✿haha... thanks byk2 yunk... gud luck to u jgk ;)

ekmal said...

alhamdulillah..result sy pn ok2 je :)

Botak said...

dah lama tak jatuh dari katil.,
teringin nak jatuh., hahaha.. :))

TYNTHA LANA said...

dik hajar,slmt tak patah riuk ke apa ya.hehhe

Tahniah.. Alhamdulillah.. siapa yang berusaha lebih,maka dialah yang dapat hasilnya kan? ^__^

sampankertas said...

nak suruh lukis gambar katoon bleh tak ???

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

Tahniahh
^^,

Maii Yusre said...

Wahh..tahniah sebab jatuh and tahniah dpt good result XD

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign