Pages

Kenapa dengan Gengblogger ???????????

Kenapa dengan Gengblogger sekarang ?
Semua orang hadapi benda yang sama macam aku ke ? Ke aku sorang je yang jadi macam nie ?


Aiyoo ` Amma ~~ Appaa  ~~~

Anyone ada solution tak untuk solve problem nie ?

^_^

8 comments:

Gadis Pemalu said...

ya lah.. sye bkn bdk gengblogger...
tpi, asal je bkak blog gengblogger, jadi cam tu, payah la ;)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Gadis PemaluOuh, maknenye memang Gengblogger dalam problem ye skrg, sye igtkan sye sorang je ade mslah nie. hee.. thanks Gadis ;)

Cik Bell said...

saya pun kena jugak..
adess~~

PapaComelBulat said...

Papa bulat pun sama jugak.poning hai..pale nih.

Nur Raihana Baharuddin said...

hana pown same..
ayoyo..

amir aizat said...

haa knp ha certain blog bukak jd camtu

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@amir aizatklu bkk certain blog jd mcm tue, bkn slh blog tu tau, Gengblogger yg ade problem, so blogger yg ade ltk gengblogger dlm blog diorang akn kua mende alah tue la.

miss3808 said...

sama lah ngan noi.. kena cam ni gak..

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign