Pages

Blog Review : Follower ke 600

Selamat berbuka bagi umat Islam yang berpuasa hari ni ye .Entry nie aku taip sepantas kilat yang boleh sebab dah tak lama nak berbuka nie . Godek-godek blog tadi tibe-tibe ternampak follower yang dah capai lebih 600. Alahamdulillah . Syukur sangat . Terima kasih yang sudi follo .

Oke, tak nak cakap banyak, nak review blog bertuah hari nie . Hazeim Miezah . Wah ! comel gitu nama die secantik tuan die kan .


Jom tengok blog si cantik manis nie...


Sweet macam lolipop kan . Ape pun aku memang dah jatuh hati dengan header die . Comel dan menarik . Bukan jatuh hati dengan pakwe die tau . hee . Layout kombinasi warna purple dah hitam . Nice ! Ha .. satu lagi yang aku kagum, die letak lagu yang ala-ala rock gitu . Kalau tak silap nie lah 1st blog yang aku jumpe letak lagu rock, tapi tuan empunya badan adalah seorang perempuan ayu. hee. . Keep it up ye dik :D

Jom ramai-ramai pakat terjah blog die kat sini  Hazeim Miezah ....

Selamat berbuke puasa !!!



p/s : Follower yang ke seribu nanti akan terima hadiah . InsyaAllah ..


2 comments:

IFA Athirah said...

thniah for the 600th followers ^_^ http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

hazeim said...

huhu . . post nie khas utk saye ke? :) trima kaceh ...
hidung nie kembang kempis krn anda memuji saye :) toche x2

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign