Pages

Ramadhan terakhir dan Selamat Hari Raya semua !!!

Semalam aku buat satu keputusan lagi . Keputusan yang aku sendiri tak tahu pangkal hujungnya . Cuma berharap ada sinar bahagia . Amin ..   :)

Eh malam nie malam terakhir Ramadhan . pejam celik pejam celik akhirnya Ramadhan dah nak meninggalkan kita . Semoge dapat jumpa Ramadhan berikutnya lagi . InsyaAllah . Alhamdulillah aku dapat jugak habeskan Ramadhan tahun nie dengan keluarga . tak sama macam tahun-tahun lepas tau . tahun nie agak bermakne bagi aku . mungkin susah nak jumpa keadaan macam nie bila dapat bersahur dan berbuka dengan keluarga, umi dan abah dari awal sampai akhir Ramadhan hari nie . 

Esok raya ke ? ? ? suasana kat sini sunyi sikit, tak sama macam kat kampung , masa ni confirm dah dengar bunyi meriam buluh , mercun bola lah ape lah . KBBOOMMM KBBOOMMM KEEBBAABBOO !!!!     Hee.. seronok kan ... tapi tahun nie aku tak balik raya, mungkin raya haji kot . bile dengar lagu raya, takbir raya , barulah dapat feel raya sikit, kalau tak memang sunyi sangat . hurm .. mungkin jugak sebab perasaan aku tak menentu sejak due menjak nie yang buatkan aku rasa sunyi kot . 

Lepas tue, masing-masing sibuk nak hantar mesej ucap SELAMAT HARI RAYA dekat kawan-kawan, boipren, girlpren, mak, abah, datuk, nenek, mak usu, pak usu, sape-sape jelah kan . sampaikan line pun dah naek giler, kejap oke kejap tak . tapi ape pun tadi aku sempat jugak hantar ucapan raya dekat budak-budak tue . bile ucapan tue dibalas balik mulelah nak senyum sorang-sorang . HEE . ape kes kan !  

Entry tak nak panjang lebar . cume nak ucap SELAMAT HARI RAYA kepada semua blogger yang sudi singgah blog nie . Andai terkasar bahasa selama berblogging kat sini harap dimaafkan ... :)




SELAMAT HARI RAYA SEMUA   ;)

3 comments:

ReYnn said...

selamat ari raya hajar :salam

nak wet raya bley :D

Hunnym Syot 美智子 said...

selamat hari rayee dear :)


http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Akmal Khalidah said...

Selamat Hari Raya ;D

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign