Pages

STEP 2 SEGMEN SIMPLE : TEMA WARNA SAMA DENGAN SAYA

Hi guys ! Happy blogging yaa ~

Semalam I dah join satu segmen dari abang Nasz, kat sini SEGMEN SIMPLE : NASZ CARI BLOG , yang tue the 1st step, oke now second step pulak, segmen tema warna sama dengan saya . Dalam step nie, semua blogger yang join sahaja yang 'wajib' terjah semua blog yang join dalam segmen lepas, at the same time cari tema warna blog yang same dengan kita . Kalau I konpem-konpem lah kene cari tema blog PINK kan . hee . Segmen kali nie digalakkan untuk follow dan berkenalan antara satu sama lain . Blogger yang join adalah seramai 76 orang . Dan sesi terjah menerjah bermula ~~~~~~~ ^ ^ 




Dah habes terjah dan berkenalan akhirnya nie lah senarai blog yang sama tema dengan I, of course larh semua gurls kan . So cute !! Jom kenal-kenal dengan diorang :



11 comments:

Citra NaniZam said...

yeay masuk dalam senarai
tema pipink..
citra dtg terjah dan follow yer:)

alyana shafinas said...

tema kter xsme lahhh..hohoo
btw, follow u.. =)

.fahmi. said...

berbalas kunjungan ya n done follow u

btw...theme x sme la plak...hehe

Vee Zainol said...

hye dear yg sme tema ngn vee! ;)

vee follow ye! ;)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Erk, mcm mne kt MissCt ad 19 je? Huhuhu

Nisa Sayakinie said...

yea , ada dlm senarailah ^^ btw tengs a lot . nisa follow sini ya .

http://nysnyesa.blogspot.com/

mate saya bulat said...

ngeee. thanx sayang. tak sempat nak terjah lah. mase tak mengizinkan. huhu. bydway, nice to meet u ^^

faLiaa said...

nice to meet u...hehe..pink lovers :)

nIeZa_sYid said...

singgah n salam perkenalan wlaupn xsme tema...hehehe

AzatLazat said...

thanx singah
terlambat pulak nak terjah sini
salam perkenalan ye
:)

syerz eyryn said...

hehe. . bukan ryn pnye blog purple ea?
anything laa dear. . btw, nice 2 u knoe u !
hehhehee :))

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign