Pages

Timetable For semester 5


 Timetable untuk next semester little bit oke lah bagi aku . cume agak resah sikit tengok jadual kelas malam . mule lah terbayang-bayangkan assignment yang bakal menjelma nanti . sebab selalunya time malam lah aku settle kan keje . sekarang ada kelas malam pulak, nampaknya kene arrange jadual baek-baek . Ada dua kelas malam untuk Research Methodology, hari  selasa & rabu . tapi based on experience masa diploma dulu, kelas research jarang ada, kecuali untuk jumpa dengan lecturer . harap-harap macam tu lah ye .

Then hari jumaat cuma ada due kelas time pagi je sampai pukul 10 . lepas tue boleh lah bawak diri jauh-jauh . boleh lah aku amek masa lari dari melaka balik ke pahang . heee :)


p/s : perubahan sentiasa ada . kita tunggu dan lihat :)

3 comments:

NMH said...

kelas malam mesti penat an..hmm

cik asam jeruk said...

fuh penuhnyee..wa nasib baik i bukan student lg..hikhik

SimplySeoul said...

Banyaknya kelas malam. Xsuka kelas malam. Balik mesti terus landing ke katil.

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign