Pages

Kembali menulis :)

Hollaaa ~~~ 

I'm back  !... dah lame sangat tinggalkan blog nie lepas masuk sem baru awal bulan 9 hari tu . bukak je blog.. tup tup terperasan ada features baru dalam blog nie. kalau tak silap template kot . tapi satu pun aku tak berminat. baek guna features asal macam ni lagi bagus .  

Anyway just nak cerita sikit keadaan semester baru nie. aku dah sem 5 tahu . bulan 6 tahun depan insyaAllah jadi graduate lah . sem 5 nie agak berbeza dengan sem sebelum nie . yang penting sekarang aku dah duduk apartment baru . memang dekat sangat dengan UITM. sebelah menyebelah je . ade hikmah jugak aku pindah rumah yang dekat dengan kampus nie sebab semester nie ade 2 kelas malam . then, sem nie jugak aku dah kene start untuk buat research . cuti semester akhir bulan 1 - 3 nanti aku dah start untuk practical training jugak . semuanya satu pengalaman bagi aku untuk habeskan sisa-sisa belajar dekat UITM nie.. cehhhh waahhh !!! :)

Blog nie pun akan jarang diupdate . tak sama macam dulu . masa cuti semester 3 bulan . memang hampir tiap hari aku menulis dalam blog nie. tapi sekarang masa memang cemburu betol dekat aku nie . aku tak tahulah kenapa .. adoiii..  ~ 

Even busy macam mane pun aku tetap bukak blog nie. aku senyum sorang-sorang sebab ada jugak hamba ALLAH yang sudi meriahkan blog aku yang sunyi nie . haha . singgah menyinggah kan amalan mulia . hee .. 




Take care :)


5 comments:

Dila Nasurudin said...

main point focus to ur study... :-)

♥Aien Najwa♥ said...

selamat kembali cik hajar..hehehe..=)

Hunnym Syot 美智子 said...

selamat belajar dear :)
gud lux!

http://irsyanim.blogspot.com/2011/10/hangout-with-mr-right.html

FirdausRock said...

okla tgk2gak dr xtgk lansung.hehe...rajin2la update eh.. :)

aleen aiden said...

sem lepas alin ada jugak kls mlm.sem ni xde dah.hee

slamat berpraktikal!woahh dah nk grad.jeles2.hu3

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign