Pages

Happy Birthday to me <> Welcome 2012

Happy Birthday to u .

Happy Birthday to u .
Happy Birthday to u Hajar .

Happy Birthday to u .....           fuhhh ..fuhh... ( sambil tiup lilin kek )

Can you sing this song for me ? 

Hee .. terlebeh menggedik pulak kan . 
anyway, nak wish HAPPY BIRTHDAY to me. sweet 22. still 22 oke, not 23 yet..
macam nie lah kalau tarikh lahir lewat sampai hujung tahun kan. tetap ketinggalan di belakang siket dari kawan-kawan yang lahir bulan 1 or 2.. of course diorang nak masuk 23 rite ? hee.
whatever ! but aku tetap muda dari MR R tau . ade hikmah lahir hujung tahun nie kan.    :D

Kali ni aku tak mintak anything yang ajaib or something yang gedebooooomm muncul depan aku even many things yang aku harapkan. aku cume harapkan semua orang yang aku sayang ada dekat dengan aku, depan aku, bagi sokongan untuk aku teruskan perjalanan hidup yang jauh beribu batu lagi. Semalam, MR R tak habis-habis tanya apa hadiah yang aku nak untuk birthday kali ni. then jawapan aku sama je . memang aku dapat rasa dia kecewa, tapi bagi aku bile die ade dekat aku dan selalu bagi sokongan, itu yang lebih berharga dari hadiah hari jadi tau .  

*** Senyum kambing ***

Aku memang suke berangan. so tak mustahil kalau aku tibe-tibe tersenyum, tapi lebih sweet dan comel dari senyum kambing tu. hoho.  macam nie ....






comel kan. kan. kan .. hehe. setiap ciptaan Allah semua cantek-cantek dan comel . walaupun tersangat lah hodoh bagi kite    (:

Ari nie 30hb, esok 31hb, dan luse dah masuk 1hb January 2012 . rupenye tahun 2011 dah nak habis kan . macam-macam dugaan, pahit manis, sedih, ketawa, marah. semua aku dah lalui tahun ni. kalau boleh aku nak ingat semua kenangan manis je. no more sadness !!!! 

Setiap hari yang kita lalui mesti akan lenyap macam tu je sebelom berganti dengan hari baru. aku selalu mengharapkan ada kebahagiaan untuk hari baru dan lebih baek dari hari sebelom. tapi sekarang bukan berganti hari, tapi berganti tahun, tahun lepas yang sangat mustahil untuk kita jumpa lagi. aku banyak habeskan masa dengan belajar, pergi balik kelas, siapkan assignment dalam tahun 2011 nie. tak banyak masa yang aku ada dengan family kecuali kalau hari cuti. so, pahit manis aku dengan kawan-kawan memang banyak. mungkin susah aku nak lupekan even dah habes belajar nanti. But now, aku ada satu semester lagi sebelom aku dah mule nak survive untuk diri sendiri. dah tak sabar nak habeskan sampai bulan 7 nanti. 

Tapi seriously aku cube nak lupekan semua perkara pahit dalam hidup. aku nak buang jauh-jauh semua yang aku tak suka, yang aku benci, menyampah ! then berubah jadi yang lebih baek. tapi memang betul kata orang, kita manusia biasa. memang kita boleh merancang, tapi Allah yang tentukan semuanya. sebenarnya memang terlalu banyak kalau nak bercakap pasal harapan untuk tahun baru ni. salah satu harapan , aku nak grade dengan Ijazah Sarjana Muda Sains Pentadbiran dengan kepujian kelas pertama. sebab tahun 2012 nanti aku akan habeskan pengajian dekat melaka. InsyaALLAH . ~ 

Rupenye dah banyak aku merapu dalam entry aku hari ni. tapi kan sebenarnye terlalu banyak yang aku nak kongsi. mentang-mentang hari jadi dah hampir dengan tahun baru kan. hehe. Ha cakap pasal birthday, aku memang terharu sangat sebab dari malam tadi sampai sekarang ade je kawan yang wish birthday dekat FB. even ade yang aku tak kenal, tapi aku hargai sangat ucapan tu. kalau boleh aku nak pegi dekat wall sorang-sorang nak ucap terime kasih. hehe. melampau kan. cukuplah aku doakan kebahagiaan untuk korang semua. doakan kebahagiaan untuk aku jugak. aku harap kebahagiaan yang aku ada sekarang ni kekal sampai akhir hayat .. Peace ^ ^  

3 comments:

liyana shamsuddin said...

happy birthday :)
have a nice day. may allah will always bless u :)

Anonymous said...

Happy Birthday ;) May Allah bless ;)

aswadz said...

selamat hari jadi...

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign