Pages

First Giveaway by Onitsukahana

Setelah hampir lama jugak lah blog nie menyepi sebab stop kejap join mane-mane Giveaway demi mengejar cita-cita lah katakan.  Ecececehh. ^,-
Tibe-tibe terbukak hati nak start active join macam dolu-dolu, hee so Giveaway kali ni dari blog hijau yang comel lote. sejuk je mata memandang bile masuk blog ni tau. (klik link untuk join)


Ha kotak GA die pon warne ijau taw. untuk join GA ni kene bagitau warna favourite. so tanpa segan silu nye nak bagitau kat sini warna favourite yang terbaru ialah warna OREN.. hee. sorie warna pink, u tetap di hati I sampai bile-bile. nak curang sekejap je boleh. hee. warna OREN di hati sekarang .. `peace ^^`

SYARAT PENYERTAAN   
1. Buat 1 entry bertajuk 'FIRST GIVEAWAY BY  ONITSUKAHANA'
                                2. Letak banner GA di dalam entry korang
                                3. Nyatakan warna yang korang suka (wajib untuk hadiah nanti) 
                                4. Tinggalkan link korang dalam entry ini.
                                5. Penyertaan yang kurang dari 10 kebawah secara automatik akan ditutup
                                6. Nak tag pun boleh (lagi banyak penyertaan lagi cerah peluang untuk menang)

   HADIAH
   Tudung bawal bersulam atas kepala ( bilangan mengikut penyertaan )
   
GA tamat 31 January 2012.... :)

3 comments:

Onitsuka_hana said...

orang pertama yang nak warna oren :)

tq join

Firdaus® said...

chayok2..semoga berjaya ye =)
btw do follow my blog~

S H I T E Q said...

good luck! :D

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign