Pages

Berblogging semule


Bismillahirrahmanirrahim .. rasanya belum terlambat kot nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semue :)  Alhamdulillah masih lagi diberi peluang untuk sambut hari raye tahun ni dengan family, especially dengan umi, abah, dan semua siblings lepas menjalani ibadah puase dari 1st Ramadhan tll last dengan family. 

Memang dah lame sangat tak berblogging. dah tak aktif macam dulu-dulu. lepas dah habes pikir, lastly decide nak berblogging semule. Fullstop !! hopefully sangat lepas ni dah tak jadi macam lepas-lepas dah. agaknya hikmah Ramadhan yang terbukak jugak hati ni lepas hampir-hampir nak delete blog ni. tak kuat nak hadap perasaan macam tu akhirnya tekad jugak nak aktif blogging macam dulu. 

Paksa jugak diri nak cari something untuk luahkan perasaan ni tiap hari. blog jugak di hati .. teheeee ! 

Korang semue pernah ke ade perasaan macam ni ? lepas dah puas berblogging sampai naik jemu, terus pandang blog sebelah mate je. lastly dah tak tau kat mane nak luahkan perasaan, blog jugak dipilih. adoiii ... 


2 comments:

Haruno Hana 하나 said...

kadang2, mood nak blogging takde langsung.. tp sayang nk delete blog :( takpela, asal jgn delete blog sudah.. takut mnyesal je nanti :) Selamat Hari Raya kak :D

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Haruno Hana 하나hehe kan kan.. mmg mnagis klu delete blog ni.. byk knangan..

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign