Pages

PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Bismillahirrahmanirrahim ... 

Dah lama sangaaatttttt tak join apa-apa contest . but now nak aktif join contest pulak . Mana tau ada rezeki kan . kali ni nak join contest dari Norzi Beautilicious House , di mana diorang mencari sebanyak 222 blogger bertuah untuk join segmen ni . bakal dapat hadiah yang memang superb tao .. korang-korang yang berminat or memang dah giler contest tu jum join nak .. those yang tersenarai, bakal terima hadiah ni ....

1)DUA HELAI DRESS ANGGUN PILIHAN (2 Blogger bertuah!)
 2) 2 unit x wallet/purse (2 blogger bertuah!)
3) Baucer RM10 x 5 unit  (222 blogger bertuah!)
layak untuk sebarang belian di BLOGSHOP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Ha memang superb gedebooommmm kan .. jom join ramai-ramai .. nak join sila clik gambar bawah ye :) 

11 comments:

Pn. Sheila@CC said...

gd luck dear :-)

Cik Yaya said...

wahh..mcm besh hadiahnyer..
hihi..gud luck taw! nti lau smpt yaya pon nk j0in la...heee =D

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Pn. Sheila@CCThank you syg :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Cik Yayajum2.. gud luck dear :)

sUke-sUki :D said...

adiah dress yg mlemahkan iman nih..heee =)

MISS Z BERCELOTEH said...

Good luck!!
miss z pun join juga :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/pencarian-222-blogger-bertuah-oleh.html

ayut said...

meriah hadiah yer!menarik! all the best k :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@sUke-sUki :Dhehe betol3x.. saye nmpak hadiah dress tu terus nak join.. hehe

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@MISS Z BERCELOTEHgud luck mizz :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@ayutmekaseh dear :)

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign