Pages

Exam oh Exam

Amek mood kejap .. tarik nafas panjang-panjang ..~~~~~~ 
lagi ..
lagi..

lagi..

lepas !!     (]pengsan -_-)


Good afternoons dear .. dah lama tak hapdate blog ni. seriously kali ni sem yang paling bz. even sebelom ni banyak assigment kene settlekan. tapi sem ni assignment tak pernah berhenti menjelma depan aku . RIMAS ! tapi apa lah daya, terpaksa jugak hadap semua nie, tambah dengan research report. tapi Alhamdulillah semua dah settle, tunggu approval dari supervisor untuk report. hopefully everything is going okey . 

Oke but now masa untuk tutup buku lama, sebabnya 5hb dah kene hadap final exam untuk first paper . tutup buku yang lama-lama je oke , buku sem nie tak boleh tutup. nak nahas kau ! kembang kempis perut ni, bukan setakat nak kecut je tahu, seram ~@&*^(*& !!

1. 2. 3. 4. 5. 6. ...... 9 .... ha ! 9 hari lagi nak berjuang kat medan perang semester nie. hopefully menang dengan cemerlang lah ye . genggam title ' Dekan ' lagi . InsyaAllah . dah tak sabar nak habiskan semua ni. dah tiba masa untuk kerja pulak . hoho . 

* Bersabar sampai bulan 6 tahun depan*    cepatlah habis .   -_-

tapi ... dugaan sentiasa datang bila kita nak senang kan . sesema , sakit tekak, aisshhh ! suare pun dah hampir sengau nie . cobaann .. ~ ~         -_-'


**********

Eh . eh .. jumaat nie lah . tak sabar nak tunggu sabtu jugak    :)

2 comments:

mizmarmalade said...

All The BEST yeah! :-)

Isma Haneefa said...

huhu...nmpak cam bz sangat. btw, good luck!

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign