Pages

Jatuh hati dengan Lollipop ^,-

Comel nye. cutenye.. Geram giler... eeeeee... ^,-

Aku dah berkenan sungguh dengan satu phone nie. name die Lollipop.
Eh bukan yang gule-gule tu tau. Ni phone yang tersangat lah comel tu.
Semalam sambil godek-godek tengok phone baru kat kedai terus jatuh hati dengan phone nie.
adoi.. sampai terbawak-bawak dalam mimipi u tau tak. 

Tak payah cakap banyak. Check it out ;)


Adoi.. Ape pasal yang pink tuh comel sangat -_-


Comelnye u .....



Function dalam phone nie cute sangat-sangat.. adoi.. aku tak tahan nengok nye.


Kesabaran aku diuji kali nie. 
Biar lah ape pon orang nak cakap pasal phone nie. yang penting aku dah jatuh hati buat kali kedua..
Hello my dearest ;)

6 comments:

HaNa Hani said...

auuwmmm..
wane pink mengancam!!

ninie_azriena said...

memang comel fon nie..
ninie pun geram jer nak beli..
tapi still tak dapat agy smpi skung (n_n)

Nur Asmidar said...

wah..sy pn minat juga fon ni..comel gila..

Nanini said...

Wow ~ really kat mnew siti jumpe HP nieyh !
nani punn mmg tercary cary HP .

mira nasiruddin said...

nak jugak fon 2 tapi fulus amat menyedih kan

♥ainezlynshah♥ said...

me too!! sgt suka lg ni . tp still ta dpt sbb functionnya ta vouge sgt. tp fisikalnya cute bngettt lol :)

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign