Pages

Semakin hari semakin berdebar :(


Ya Allah ... berdebarnyee .. takut sangattt .. macam-macam dalam kepala . semoga dipermudahkan semuanya . Amin .. -,-

Ni bukan berdebar nak bertunang atau nak kawen ke ape .. tapi berdebar dup dap dup dap sebab hari sabtu & isnin aku kene tempuh dua perkara baru dalam hidup . tak pernah seumur hidup tau . Sebab tu perasaan sekarang ni jadi macam entah ape ape pun tak tahu . aiyoo amma appa .. help me please .... !!! 

Umm sebenarnyakan hari sabtu ni ada satu interview dekat Berjaya Hills Resort untuk satu position ni . Memandangkan seumur hidup tak pernah attend mana-mana interview langsung except attend seminar untuk interview time study dekat melaka je , tu yang jadi tak tentu arah dah macam orang hilang anak je sekarang . -,-

Tadi bila dapat call dari pihak sana , terus call abah . Dalam hati tok sah ceghita larh, ni baru dapat call interview, kalau nak kawen nanti agaknya macam mane lah rupe aku kan . adoii .. sebenarnya sebelum ni aku dah dapat 3 interview dekat KL . Tapi terpaksa tolak dengan cara baek . Sebabnye jauh sikit dari rumah . bila mintak izin abah, dia pun tak bagi katanya risau aku duduk kat sane . Faham-faham je lah kan KL tu macam mane . Itulah abah, even anak die ni dah besa nak cecah 23 tahun pun tetap risau .. so terpaksa lah ikut . Anak yang baik kene lah ikut cakap parents ye dak .. muehehe ..

Itu cerita untuk hari sabtu . Hari isnin pulak aku kene tempuh satu lagi cabaran besar , JPJ TEST !! uwaaaaa ~~ takottnnyeee ... tambah lagi bila baca dari blog-blog laen yang carita pasal pengalaman diorang time test jpj  . Sampai rase nak gugur jantung dibuatnya . -,- 

Harap dipermudahkan semua urusan ni . Korang-korang doakan saya ye .. sapa yang pernah attend interview boleh lah turunkan ilmu untuk orang kat sini . hee.. macam-macam dalam pikiran sekarang .. So, nak kene motivasikan diri kejap .....

Kalau orang laen boleh buat, kenapa aku tak boleh ??? yeeeahhhhh I CAN DO IT .. !!! 


p/s : Tengah buat andaian soalan yang akan ditanya time interview sambil hafal step nak test kereta dengan JPJ nanti -,- 


10 comments:

Syarafina Zaini said...

good luck for the interview n jpj test.. do ur best.. :)


--{@ syaRafiNa's sTory B0ok @}--

Fadzlin Basir said...

heyyy! good luck interview. be confident! :)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Syarafina Zainihye dear .. tq so much :D

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

@Fadzlin Basirorite dear ... arigato gozaimas .. hehe :D

NUR AIN AZMAN said...

Good luck interview and test jpj :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam.gudluck dik.moga berjalan lancar. =)

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

Terima kasih semua. doa dari korang semua mengiringi kejayaan saya. insyaALLAH :)

♥♥ arabella ♥♥ said...

hehe..gud luck dear.. take as challenges =.=

Fiza Suhaimi said...

good luck sis.. semoga semuanya berjalan dengan lancar kayy.. jangan gugup tau.. you can do it!! chaiyokk!! tgk fiza yang eksaited plak.. hehehe :D

amy syahiera said...

gudluck sys ! semoga semua dipermudahkan :)

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign