Pages

Hanya mampu tersenyum ;)

Hanya mampu tersenyum je larh bile takde keje yg nak buat. .
takde keje?? amboi ! asgnment belambak ! next week ade 2 presentation.. 1 test ko ckp takde keje !!!
ttuuttt>>>>

Haha saje nak marah diri sendiri sbb kdg2 aku nie x sedar diri jgk. . .
keje bertimbun ckp takde keje . . sebenarnye saje nak puaskan ati sendiri. . nak pujuk diri sendiri supaya bertenang. . elex la der. . byk lg mase. .kuang..kuang..kuang.. xD

korang nk tau x ape yg aku tgh t'tunggu2 skrg???
ha nie yg nak cite nie. . .
aku sebenarnye x sbr nk tgk template & header baru. .
insyaALLAH dlm mse terdekat nie. .
sape yg buatkan?? jeng. . .jeng. .jeng. . secret admire I larh. . . . hee~~~
btw aku da preview template baru tue. . so cute. . x sbr nk psg dekat blog nie. .
sape yg selalu singgh cnie msti akn perasan dgn perubahan yg aku buat nanti. .
sebenarnye perubahan xde la byk. . just header n template je. .

Tapi dlm mase yg same aku terharu sgt bile ramai blogger yg singgah cnie puji blog aku. .
wah. . bukan nk bangge larh kan. . saje nak puaskan ati lah katekan. . haha
so. . sume tu buatkan aku rase mcm serbe salah je nk tkr template baru. . siyesli. .  =/
aku baru pkai template nie x smpai sebulan, lepas blog lame ade problem ..
memandangkan header n tempalate baru pn da siap & tunggu nk psgkan je, aku kene teruskan niat yg sudah lame terbuku di hati.. ceh waahh ;)

Wait n see yaa ~~~ (^,*)


2 comments:

anis aniesa said...

wah,,,teror wat header sndrik,,,anis x tau lor,,,=(

yanasensei said...

dah siap pasang dah pon. :P

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign