Pages

Perjalanan Hidup baru ..

Akhirnya aku decide nk buat blog baru, sumenye disebabkan blog lame buat hal !
mmg aku giler2 sakit ati.. follower da nk cecah 200 lebih last2 aku decide nk delete blog tu..
klu korang kat tmpat aku baru ar korang tau ape yg aku rase..
mmg aku frust menonggeng, bile bende yg tiap2 ari kite tatap tbe2 buat problem, so cari alternatif laen..
so pikir punye pikir aku trus decide buat profile baru..
aish.. mmg kne byk b'sabar larh sbagai blogger nie.. maybe ade hikmah disebalik sume nie.. ;)
even ati tgh sakit giler2 aku still bole senyum lg tau..
aku senyum lebar2 bile tgk profile baru aku hampir siap..
so aku nk buang kisah lame..
bak kate org, tutop buke lame, bukak bku baru.. ;0
oke larh.. tata ;)

4 comments:

Arpiiz said...

kenapa blog lama buat hal...
kenapaaa...!!

eh2, terover pulak..hehehe

bukankosong said...

berbunga-bunga blog baru nih.. :p

TiKa LEh said...

kesiannya..sy follow kamu..pasti ad hikmahnya..

mamaaizara said...

SLM KENAL UTK BLOG BRU NI...

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign